Φτιάχνοντας το Σπίτι των Ονείρων μας Παίζοντας Τυχερά Παιχνίδια

making-home-of-our-dreamsΤο σπίτι των ονείρων μας είναι σίγουρα κάτι που ξεπερνάει τους συνήθεις συμβιβασμούς, αποτελεί έναν απρόσιτο πόθο, και τέλος καταλήγει να είναι άπιαστο όνειρο. Σίγουρα, μια κοινή δουλειά δεν μπορεί να αποφέρει αρκετά χρήματα για να απολαύσει κάποιος την πολυτέλεια και την άνεση ενός τέτοιου σπιτιού, και δεδομένου ότι η καταφυγή στην παρανομία δεν είναι επιλογή, η μόνη περίπτωση το όνειρο να γίνει πραγματικότητα είναι μέσα από τα διάφορα τυχερά παιχνίδια. Αφού καταλήξουμε σε αυτό το λογικό συμπέρασμα, μπορούμε να προχωρήσουμε παρακάτω εξετάζοντας ποια τυχερά παιχνίδια θα μπορούσαν να μας βοηθήσουμε να πετύχουμε τον σκοπό μας.

Τα τυχερά παιχνίδια βασίζονται όλα σε κάποιους μηχανισμούς μαθηματικών πιθανοτήτων. Για να επιλέξουμε το παιχνίδι ή τα παιχνίδια στα οποία θα επενδύσουμε το διαθέσιμο κεφάλαιο που έχουμε, θα πρέπει πρώτα να αξιολογήσουμε αυτές τις πιθανότητες και να τις συσχετίσουμε με την επιστροφή κέρδους και τον στόχο μας. Για παράδειγμα, αν υπολογίζουμε πως το σπίτι των ονείρων μας κοστίζει 400.000 ευρώ, και αν το μηνιαίο κεφάλαιο που μπορούμε να διαθέσουμε σε τυχερά παιχνίδια είναι 100 ευρώ, θα πρέπει να επενδύσουμε σε παιχνίδια που αποδίδουν επιστροφή κέρδους σε αναλογία 4000 προς 1. Αφού ξεχωρίσουμε τα παιχνίδια που μας δίνουν την επιθυμητή αναλογία επένδυσης-κέρδους, θα πρέπει να μελετήσουμε τους μηχανισμούς του παιχνιδιού για να δούμε πιο έχει τις καλύτερες πιθανότητες. Αυτή η διαδικασία δεν θα πρέπει να βασίζεται σε προκαταλήψεις ή φημολογία, αλλά σε καθαρά μαθηματική αξιολόγηση.

Στο Spin Palace Online Καζίνο, το παιχνίδι με τις καλύτερες πιθανότητες για τον παίκτη είναι το Μπλακ Τζακ, αλλά θα πρέπει να λάβουμε υπ όψιν ότι αυτό δεν αποδίδει αναλογία κέρδους 400, αλλά το πολύ 2.5. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει το κέρδος μας να χτιστεί σε βάθος χρόνου, κάτι που είναι δύσκολο βάση πιθανοτήτων. Για αυτό θα πρέπει να επενδύσουμε τα χρήματά μας σε παιχνίδια όπως το ΚΙΝΟ, τους κουλοχέρηδες, τον τροχό της τύχης, κλπ. Οι πιθανότητες να κερδίσουμε σε αυτά είναι εξαιρετικά μικρές, αλλά σε περίπτωση που το πετύχουμε κάποια στιγμή θα μπορέσουμε επιτέλους να απολαύσουμε το σπίτι των ονείρων μας!