Οι καλύτεροι αρχιτέκτονες στην Κύπρο

antoniades-eleftheriouΗ Κύπρος έχει μακρά παράδοση σε εξαιρετικά επιτυχημένα αρχιτεκτονικά γραφεία. Σας παρουσιάζουμε εδώ μερικά από τα καλύτερα :

Ατζάμι Αρχιτέκτονες

Το γραφείο βρίσκεται στην Πάφο στη Λεωφόρο Ελλάδος 58. Το μότο τους είναι ότι σχεδιάζουν κτίρια και χτίζουν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους. Δεσμεύονται να τηρήσουν τις παραδοσιακές αρχιτεκτονικές γραμμές ενώ ταυτόχρονα είναι ανοικτοί σε καινούριες φόρμες και ιδέες προσφέροντας λύσεις που είναι όμορφες και διαχρονικές.

Ρευστή Αρχιτεκτονική

Ιδρύθηκε το 2005 ως μια πλατφόρμα όπου διαφορετικές αρχές συναντιούνται για να δημιουργήσουν αρχιτεκτονική που είναι συνεπής, τόσο πνευματικά όσο και συναισθηματικά, από τη σύλληψη μέχρι τη λεπτομέρεια. Βρίσκονται στην οδό Νικοδήμου Μυλωνά 12 στη Λάρνακα.

Αμπντελατίφ Χρήστου

Οι ιθύνοντες του γραφείου πιστεύουν πως η ποιότητα του περιβάλλοντος του ανθρώπου επηρεάζει άμεσα την ποιότητα ζωής του. Για αυτό, αφιερώνουν την εργασιακή τους ζωή στην επιδίωξη της τελειότητας, η οποία μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω εντατικής δουλειάς και αφοσίωσης στον στόχο. Τα κεντρικά τους βρίσκονται στην οδό Ευριδίκης 14 στον Στρόβολο.

Αντωνιάδης-Ελευθερίου

Πρόκειται περί μιας καινοτόμας αρχιτεκτονικής εταιρείας. Ειδικεύεται στο να συμβουλεύουν κατασκευαστικές εταιρείες αλλά και φυσικά πρόσωπα ως προς την αύξηση της αξίας των ακινήτων τους. Προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών, που εκτείνεται από την αστική ανάλυση σε ολοκληρωμένες σχεδιαστικές λύσεις, με στόχο τη μεγιστοποίηση της απόδοσης των κατασκευών ενώ παράλληλα ελαχιστοποιούν το κόστος.

Όμιλος Λεβέντη

Τα γραφεία του ομίλου βρίσκονται στην Εμμανουήλ Ροΐδη 16 στη Λεμεσό. Η πορεία του ξεκίνησε το 1965 όταν ο Ανδρέας Λεβέντης άνοιξε την πρώτη του τεχνική εταιρεία εκμεταλλευόμενος το παρελθόν του στις κατασκευές. Χαίρουν τον σεβασμο από συνεργάτες και ανταγωνιστές καθώς διακρίνονται για τον επαγγελματισμό, το ήθος και την αξιοπιστία τους.

Νίκος Σταύρου και Συνεργάτες

Η εταιρεία ασχολείται κυρίως με τη σχεδίαση και ανέγερση πολυτελών κατοικιών και διαμερισμάτων σε όλη την Κύπρο και ιδιαίτερα στις περιοχές της Λάρνακας και της Αγίας Νάπα. Βρίσκεται στον αριθμό 59 της λεωφόρου Γρίβα στο κέντρο της Λάρνακας.