Καλύτερα αρχιτεκτονικά γραφεία στη Λευκωσία της Κύπρου

ekky-studioΣε αυτή τη σελίδα θα βρείτε πληροφορίες για τις καλύτερες εταιρείες αρχιτεκτονικής που δραστηριοποιούνται στη Λευκωσία της Κύπρου. Κάποιες εξ’ αυτών διατηρούν γραφεία και σε άλλες πόλεις του νησιού ή στο εξωτερικό.

  • Άθως Δίκαιος και Συνεργάτες

Λειτουργεί από το 1973 με ένα πλούσιο πελατολόγιο και δείγματα δουλειάς τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Η διεύθυνση του γραφείου είναι: Πριγκήπισσας Ζήνα κτίριο 108.

  • Αμπντελατί Χρήστου και Συνεργάτες

Τα σχέδιά τους αποτυπώνουν τη διαρκή επιδίωξη για τελειότητα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους τηλεφωνικά στο 2267899 και αυτοπροσώπως στη διεύθυνση: Ευριδίκης 14, Στρόβολος.

  • Αξία

Ειδικεύονται στην εκτίμηση και διαχείριση ακινήτων και έχουν αποκτήσει διεθνή φήμη. Το όραμά τους είναι να γίνουν η καλύτερη εταιρεία μεσιτικών συμβουλών στις αγορές που δραστηριοποιούνται.

  • ΕΚΚΥ studio

Οι αρχιτέκτονες του γραφείου δίνουν έμφαση στην εσωτερική σχεδίαση και ανακαίνιση κατοικιών, εμπορικών και επιχειρηματικών κτιρίων. Επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στον προσανατολισμό, τον εξαερισμό και την παρουσία φυσικού φωτός καθώς και στην αρμονική σχεδίαση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Η διεύθυνσή τους είναι: Δήμου Ηροδότου 8.

  • Επί Τέσσερα

Προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για τον σχεδιασμό και τη διαχείριση κτιρίων, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη. Βρίσκονται στον δεύτερο όροφο στον αριθμό 10 της Γρηγορίου Ξενοπούλου.

  • Φεραίος και Συνεργάτες

Στα 38 χρόνια λειτουργίας της, η εταιρεία έχει εκπονήσει σχέδια για περισσότερα από 400 projects, βασιζόμενη στην πλούσια ελληνική αρχιτεκτονική παράδοση. Η έδρα τους βρίσκεται στον τρίτο οροφο στην Ίωνος 22.

  • Γαβριηλίδης

Το γραφείο ιδρύθηκε το 1962 από τον Αλέξανδρο Γαβριηλίδη, μόλις ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο φημισμένο Μετσόβειο Πολυτεχνείο. Η διεύθυνση τους είναι: Σουλίου 1 στον Στρόβολο.

  • Polytia

Το γραφείο αρχιτεκτόνων Polytia ιδρύθηκε το 1977 και στο δυναμικό του διατηρεί μια εξαιρετική ομάδα επιστημόνων που εγγυώνται την υψηλή ποιότητα των εργασιών του.

  • Αφοί Θράσσου και Συνεργάτες

Τα πρώτα χρόνια από την ίδρυσή της, η εταιρεία ασχολούνταν με αρχιτεκτονικές και μηχανικές μελέτες. Εξελισσόμενη όμως απέκτησε τεχνογνωσία, ικανότατο προσωπικό και συνεργάτες, οπότε οι υπηρεσίες της εξαπλώθηκαν σε τομείς όπως η εσωτερική σχεδίαση, η διαχείριση έργων, η μεσιτικές συμβουλές και οι περιβαλλοντικές μελέτες. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στην 28ης Οκτωβρίου 1.